Vepřový vrabec pečený na kysaném zelí s houskovým knedlíkem 500g

Novinka
208 Kč

Jídlo je šokově zchlazené ihned po přípravě v restauraci. A proto vydrží lahodně čerstvé až 4 dny.

Jak si jídlo doma připravit? 

Knedlíky doporučujeme napařit v pařáčku – od uvedení vody do varu se napařují cca 10 minut. Zelí s masem přendejte do pekáčku a vložte do předehřáté trouby na 180 °C na cca 10 minut. Pak dejte zelí a maso na talíř a k němu vyskládejte napařené knedlíky.
Nebo se podívejte na video pod fotkou jídla.

Jak skladovat?

Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Alergeny: 1a, 3, 7, 9 

Detailní informace

Detailní popis produktu